Indianapolis će bit ili 7 ili 8, a Fletcher je inače T9 tako da ako je to istina prvi T9 premium?!?
---
Enivej, odigrao solo 3 partije sa Taihom. Slušao sam o tome u filmićima od Aerroona i ekipe kako je najviši tier CV-a gamplay loš jer se sve svodi na CV snipe, sad sam u te 3 borbe to iskusio iz prve ruke. U sve 3 borbe, cijelu partiju me drugi CV pokušao snajpati:
Prvi CV (Taiho) je sa svim avionima išao na mene, lockao mi lovce i u 3 navrata uspio sa snajpom. Najlošija partija s Taihom od kad ga igram. Kod prvog naleta je Pensa radila screen, ali se lik pokupio dalje. Djelom i mojom greškom snajp. Dojadilo mi i zadnjih 2000 XP-a sam pretvorio iz dublona da otključam Hull B koji pojačava AA.
Druga partija jednako loš tim, ali sam bio spreman i nije ništa prošlo do mene. Fail snipe s moje strane, ostatak tima isto nije na visini i nakon 10 minuta imamo samo 2 broda uz moj CV. Nađe me najsretniji Hatsuharu na planeti koji mi je dovoljno skrenuo pažnju kad sam ga išao torpedirati da mi je Essex prošao s avionima i uspio dovršit ono što Hatsuharu nije. Barem sam potopio Tirpitza u toj...
Treća partija, opet Essex i opet cijela partija pokušaj snajpanja. Prvi nalet sam presreo i riješim mu torpedaše lovcima a ostatak rješi moj AA na brodu. Popijem minimalnu štetu. U pauzi rješim Nagata i vidim lik ide u drugi pokušaj. Zeznuo je ručni drop torpedima jer sam vozio na max brzini (slično što se meni događa kod pokušavanja snajpa na Lexiju jer čudo ide prebrzo), a ostale bombardere je slao jedan po jedan. Svaki sam ručno naciljao sa CV AA i dok su izbacili bombe ostao je jedan ili maksimalno dva u eskadrili.
Zasada mi se čini da ručni AA skill djeluje na Taihu. Ako ih se nacilja na vrijeme može pojest skoro cijelu eskadrilu DB-a. A to je bitno jer ekipa obično ostavi jednu za kraj zbog vatre. Jedini plus 0.5.4 će bit dodatni bonus sa 10 na 30% kod ručnog prioritiziranja eskadrila za AA...