e hebiga sad. jutros mi je doso meil u kojem pise da mogu ici na turbo 50 i da dolazi navedeni uredaj jer sam im poslo upit. neznam ni ja na koju foru. dali samo drobe bezveze ili su provjerili.
za wifi me zaboli jer je na off uvjek.
neznam sta sad da radim/ocekujem. trenutno smo na 4mbit i 10mbit bi mi bilo vise nego super ako mogu ostat na s555 i ako to sljaka kak spada bar za neko vrijeme.
meni jedino sto je bitno da mogu namjestit taj vrazji port forward da mi ne resetira postavke.
ovo su postavke ocitane jutros:
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td class="label">
</td><td>
</td></tr><tr><td class="label">Status:</td><td class="rightSide">Cable connected</td></tr><tr><td class="label">Line mode:</td><td class="rightSide">G.992.5 (ADSL2+)</td></tr><tr><td class="label">Maximum line rate:</td><td class="rightSide">4901 kbps (downstream) / 631 kbps (upstream)</td></tr><tr><td class="label">Noise margin:</td><td class="rightSide">12 dB (downstream) / 12 dB (upstream)</td></tr><tr><td class="label">Line attenuation:</td><td class="rightSide">13 dB (downstream) / 9 dB (upstream)</td></tr><tr><td class="label">Output power:</td><td class="rightSide">7 dBm (downstream) / 16777214 dBm (upstream)</td></tr></tbody></table>