View Single Post
Staro 22.03.2016., 10:05   #6293
QS
Premium
Moj komp

QS's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
meni je receno ovih dana da ako cu uzet turbo 10 (uz dodatnih 10kn mjesecno) da mogu ostati na Siemns Gigaset s555???
ko tu koga???
druga opcija je da uzmem turbo 50 (rekli su mi da moze radit, neznam na koju foru kad sam nedavno stavio brojke tu i receno mi je da jedva 10 moze ici na moju liniju).

i ako moze potvrda.
sada dolazi uz vece turbo opcije Technicolor TG789ivn SI2.
nemoram ni pitati dali je zakljucan, ali dali mogu bar u njemu namjestit port forwarding i da mi ga ne resetira?

hvala.
ako neces preko turbo 10 onda ti vdsl modem ni ne treba tako da stari siemens moze ostat, a na koju foru ides na 50 ako ti jedva 10 prolazi nemam pojma - zovni 08009000 i pitaj koja ti je maksimalna propusnost (adsl/vdsl usluga koju mozes imati prema njihovom sustavu)

789 je poprilicno star router koji ima odlican wifi signal pa su ga prvenstveno koristili sa hotspot shemom

inace vjerojatnost da ces dobit tog 789 je gotovo jednaka nuli - stize ti speedport (mozda ZTE - njih stavljaju samo na optiku za sad) ili ako si jako jako jako sretna guzica moze ti doci novi ZTE v4 - cujem da su se poceli pojavljivat tu i tamo