Pozdrav svima,
evo da se javim ovdje, bio bi red. Ni uz najbolju volju nisam uspio to jučer rješit sve, jer nisam našao glupi dvi to vga, a podijelio sam ih po selu hrpu. Javio sam se sms-om kolegi Newmiu da nebi bilo da sam nestao s komponentama

. Jučer mi je stari kupio šugavi adapter, sad instaliravam windowse. Pošto silom prilika imam malo više vremena može prijedloge što da stavim gore djeci koja najvjerojatnije neće imat interneta tako brzo.
@Milentije adresa koju je Newmie napisao je dobra, mjesto je Maglaj. Zvao sam na onaj telefonski broj, da pitam ljude ima li ovo sve uopće smisla, imaju li gdje staviti to računalo i to, i rekla je gospođa da ako mi želimo / možemo pomoć, da će im biti drago. Moj načelni plan B za prijevoz je bio preći bilo koji granični prijelaz i poslat paket, ako bi mogli nekako izvest da se nađemo, to bi bilo jako, jako dobro, ponajviše zbog toga jer se bojim kako dobro zapakirat monitor za taj dio sa slanjem. Ako si vikendom u Doboju, onda bi to trebali izvest preko tjedna, ali onda jedino u večernjim satima, ako to nije problem? Ja od sutra radim na novom radnom mjestu, ne znam iskreno ni koje mi je točno radno vrijeme, ali predviđam do 4-5, pa bih mogao onda bilo koji dan kad se dogovorimo, poslije posla zapalit preko grane. Ja računam da bi mi do Dubice trebalo oko 2, do 2 i pol sata maksimalno.
p.s. što se tiče kompa, sastavljen je, stavljena pasta, ispuhan kompresorom, i još je dodano 2gb rama, bit će prava mašina