View Single Post
Staro 20.03.2016., 10:03   #2607
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Nakon malo više od mjesec dana korištenja lumije 550, moji dojmovi su, više negativni neg pozitivni..

Svaka nadogradnja je nekaj pokvarila, tak da nemrem reć da radi super, zato jer je to daleko od istine.. Trenutno vozim 1001..

Uglavnom, lag je primjetan, zna zaštekat, edge browser još treba dost popravaka da se to dovede u red isto kao i store..
Čak mi je došlo da mob puknem u zid...

Uglavnom pucanje custom romova na androidu je mačji kašalj i podešavanje (a ak se zna kaj se radi, rješi se sve u par minuta) istog, spram ovih winsa koje samo donose glavobolje..

Vidim službeno je pušten i vidim da još nebu tak brzo riješili neke probleme...

-
ekran je neresponzivan, tj neprecizan, tak da je touch loš!
-edge browser, šteka, reloada se.
-famozni resuming je prisutan
-battery drain je prisutan
-wifi dok je upaljen i napravim restart, neće nakon toga mrežu nać, pa opet moram ugasit wifi napravit restart i onda je ok
-ak ne pokazuje reusming onda je loading!
-store isto zna zaštekat, pa se zna zamrznut
-povlačenje "ladice" isto zna zatrznut a koji put i zašteka
-mob dok je u deep sleepu na pritisak power gumba ne odgovara, pa je tu bilo pristno vađenje baterije u više navrata

To je to ukratko, mada ima još gluposti, al ovo su mi stvari koji pile čoveka u mozak
Inače te stvari me muče kroz svaki build i napredak nisam vidio, osim edge browser se više ne zamrzne, neg sad reloada kad mu dođe, zamislite sad pišete poduži tekst i bumm, reload.grr..
Tak da sam sveo korištenje na neko lagano surfanje i pripremanje živaca na najgore

++

++ekran je jaaako dobar
++gabariti uređaja, ergonomija odlična
++quad core 1gb rama u teoriji to bi trebalo radit odlično, al svi znamo koji je problem
++čak je i kamera solidna a pogotovo dok je blic upaljen
++vanjski zvučnik je relativno jak, poznato iz prijašnjih lumija
++zvuk slušalice je jak i na najmanjem volume-u
++sd slot
++izmjenjiva baterija

Najviše kaj me bode u oči je, loš browser i jako loš touch na lumiji550!

Ženina prastara lumija 520 sa 8.1 radi odlično, a duplo slabiji hardver od lumije 550!

Ne moram nit govorit da ne ostajem na winsima, osim ak mi baš žiovt ne ovisi o tome

Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 20.03.2016. u 10:09.
zvonac je offline   Reply With Quote