Pozdrav trebala bi mi velika pomoc da uzmem za curu KOMP,, znaci cjeli s periferijom osim monitora jel imam namjeru to spajat na tv 83 dvi hdmi , ovisi..
Komp bi pretezno sluzio za gledanje filmova , ,slusanje muzike, i za povremeni gejming kad dodjem u nje

; STALKER ,World of warship,gta5 assassin i tako ne sad prezahtjevnih igrica, te surfanje sa masu otvorenih prozora, i obrada slika u onim obicnim programima NE Photoshop),,
E sad Budjet mi je do 3100 kn stim da AKO JE MOGUCE DA SAD recimo uzmem jaci procesor s intergriranom grafickom ako ona moze ovo navedeno NETREBA POKRETAT TRENUTNO OVE IGRE NAVEDENE,kupit CU graficku kako spada kroz neko vrjeme,pa ce ih ona pokretat,AKO MOZE zato vas pitam i da mi kazete sta moze
Znaci ako je moguce dobar procesor s integriranom grafickom,neki manji SSD za pocetak, da to malo brze ide(tako kazu hehehe) kasnje bi uzeo STORAGE disk,,znaci trazim i mrvu bolje napajanje zbog mogucnosti nadogradnje druge grafe,,, ((znaci ako je moguce da uzmem nesto kao HTPC dok neubacim jacu grafu
ako moze dvije ponude((jednu ovako kako sam ja zamislio AKO moze naravno, i par vasih savjeta sta da uzmem i zasto,,,UGLAVNOM fuul surfanje gledanje filmova,pokoji programcic za slike nista veliko,, i da moze odvrtit stogod igara na medium,, placanje kesom budjet do 3100 (ako znaci nesto moze i koja kuna povise a i manje jel cilj mi je na kraju da imam dobar procesor ,ostale komponente kolko tolko dobre,,jer ce finalni touch bit jaca graficka za novije naslove ne super ultra postavke nego lagani medium,,,,
ALI NAPOMINJEM SVE IDE PREKO Tv-a 83))sa periferijom, tipkovnica , wirless adapter stick ,,
HVALA PUNO,svaka pomoc vise nego dobro dosla i da se stave dvi kombinacije za biranje uz obrazlozenje ,tako da ja mogu korigirat prema vasim pitanjima preporukama,uglavnom gore je sve sto je bitno,,