Citiraj:
Autor zvonac
@Sn4k3, imal si G4, usporedba G4 vs S7 fotic?
Kolko je S7 bolji po pitanju fotki od G4?
Znaci batka je dobra na S7..
Jel si uocio mozda kakav battery drain?
|
Hmm, tesko mi je zasad tocno prosuditi, al mislim da su po danu razlike minimalne - cak mi se cini da G4 radi nesto detaljnije slike kad se dosta zumira (dali je to zbog vece rezolucije - ne znam). S druge strane interpretacija boja je realnija na S7. Po noci oba rade jako dobre fotke u manualnom modu sa dugim shutter speedom (za tako male senzore). Iako se Samsungovih 10s cini malo u odnosu na LG-evih 30s, imam dojam da mu je uz f1.7 to dovoljno. Jedina zamjerka je za sam camera app koji je nepraktican i nabacan u odnosu na LG-ev...
Citiraj:
Autor QuidZz
...Nema nikakvog battery drain-a, stand by time je odlican. Navecer ga napunim na 100% i ujutro imam 99-98% ( nemam ukljucen always on screen ).
|
Da, baterija je jako dobra. Ja cak drzim AOD stalno upaljen al isto tako imam upaljenu opciju da se ekran potpuno gasi kad je mob u dzepu ili u potpunom mraku, taj kombo radi odlicno. Npr. kad izvadim mob iz dzepa ekran je crn ali za 1s se pojavi vrime (ovisno sto namistis u AOD opcijama). Drain po noci je minimalan sa upaljenim wifi-om i AOD, 4-5% u 7h...