View Single Post
Staro 18.03.2016., 09:14   #540
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
@Sn4k3, imal si G4, usporedba G4 vs S7 fotic?
Kolko je S7 bolji po pitanju fotki od G4?

Znaci batka je dobra na S7..
Jel si uocio mozda kakav battery drain?
Hmm, tesko mi je zasad tocno prosuditi, al mislim da su po danu razlike minimalne - cak mi se cini da G4 radi nesto detaljnije slike kad se dosta zumira (dali je to zbog vece rezolucije - ne znam). S druge strane interpretacija boja je realnija na S7. Po noci oba rade jako dobre fotke u manualnom modu sa dugim shutter speedom (za tako male senzore). Iako se Samsungovih 10s cini malo u odnosu na LG-evih 30s, imam dojam da mu je uz f1.7 to dovoljno. Jedina zamjerka je za sam camera app koji je nepraktican i nabacan u odnosu na LG-ev...

Citiraj:
Autor QuidZz Pregled postova
...Nema nikakvog battery drain-a, stand by time je odlican. Navecer ga napunim na 100% i ujutro imam 99-98% ( nemam ukljucen always on screen ).
Da, baterija je jako dobra. Ja cak drzim AOD stalno upaljen al isto tako imam upaljenu opciju da se ekran potpuno gasi kad je mob u dzepu ili u potpunom mraku, taj kombo radi odlicno. Npr. kad izvadim mob iz dzepa ekran je crn ali za 1s se pojavi vrime (ovisno sto namistis u AOD opcijama). Drain po noci je minimalan sa upaljenim wifi-om i AOD, 4-5% u 7h...

Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 18.03.2016. u 19:25.
Sn4k3 je offline   Reply With Quote