View Single Post
Staro 18.03.2016., 00:27   #27
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Tema je malo zaboravljena ali treba je podignut.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=29954
hmm... prvi sam za pomoć ako treba potrebitima, ali na ovaj link mi uvijek suza krene... tko je znao dotičnoga i radio s njime, a mi smo zajedno stvarno napravili akcija koliko se god moglo (što od firme, što privatno), čovjek je davao od srca svima, a bio je jebena INSTITUCIJA koje se dan danas sjetim kad je jednostavno postojala HUMANOST.

nema selfija, nema socijalnih mreža, nema duckfacea, lažnih profila i života kreiranih kroz socijalne jebene akaunte koji žive život 7-SLI paunova iliti socijalne KARIKATURE... ali ima onih koji jednostavno trebaju jer su siromašni. da, siromašni su i nemaju para i zapeli su... kako i zašto - na nama nije da sudimo nego ako smo u mogućnosti da istima pomognemo.

micek jr. sa ponosom nosi taj nick - ono šta on predstavlja i budi jebeno ponosan na to jer znaš i sam da ti je stari bio jebena ljudina

p.s. o da.. jel moramo spomenuti da je on bio službeni vozač jako visoko poziciranih saborskih zastupnika i inih državnih službenika, ali uz to smo uvijek imali socijalnu osviještenost i (što je bitnije) senzibilitet prema drugima koji jednostavno nisu imali materijalna dobra i njima smo pomagali koliko smo mogli u okvirima koje možemo isporučiti, a to je - informatika (u generalnom smislu)

p.p.s. ne pričam ovo sada za konkretan slučaj nego za neki globalni (a pod globalni mislim državni jer smo ipak specifični) pomak da upravo upamtite naslov ovog threada. vraća se... karma is a bitch i sl.

hvala na pažnji,

lp,

syss
syss je offline   Reply With Quote