View Single Post
Staro 17.03.2016., 19:44   #2201
Zagorhac
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2009
Evo jedne situacije. Nadam se da će se, nakon trećeg puta iz Zagorja u Zagreb u Links konačno složiti konfiguracija.
Naime, ne prihvaćaju plaćanje na rate određenom karticom online već samo na licu mjesta. Zovem da pitam da li je moguće uzeti tom i tom karticom na taj i taj broj rata. Kažu da nema problema. Dolazim u Zg i dopadne me "sarkasticni" prodavač ozbiljnog izražavanja. Vadim karticu, provlačim, ali ne dopušta naplatu jer ima limit. OK, moja greška. Pitaju me da li da rezerviraju do kraja sljedećeg tjedna (taj dan bila je subota). Odgovorim potvrdno. Jucer (srijeda) ih zovem da danas (četvrtak) dolazim po komponente i da se prije puta uvjerim da je rezervacija valjana. Odgovaraju da me sve čeka. Danas dolazim po komponente, vadim karticu i naplate mi 6600 kn (ukupna cifra je 8200 kn). Meni čudna cijena, oni samo šute. Pitam zašto takva cijena, oni krenu provjeravati i nakon 20 min kažu da nemaju monitor i kućište. Da će naručiti i da dođem u subotu po to. LIJEPO! Jedan ozbiljan dućan neozbiljno postupa kada je ozbiljna lova u pitanju. Teško da će me opet vidjeti...
Zagorhac je offline   Reply With Quote