View Single Post
Staro 16.03.2016., 20:11   #20
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor webstartm Pregled postova
Ali ovo gore, crveni zeleni plavi bijeli, cemu? nije ovo forum.hr
Pa nije niti se to odnosi na politicku opciju koju preferiram jel...

Zna se koji su plavi, zna se koji su crveni jel i ta konstatacija je samo u vidu koja ce politicka opcija biti na vlasti i kako ce se to odraziti na politiku HNB-a.

Osobno ne vjerujem ni ja kuni za nesto dugorocno, nema sanse da orocim na duze od 6mj u kunama ali za sada je prinos kod kune sasvim pristojan u odnosu na euro ili dolar.

Sto se tice eura... kuha se u Grckoj, kuha se u cijeloj €u oko imigranata, ako to eksplodira + referendum u VB oko izlaska iz eurozone, euro bi mogao pasti samo tako no u tom slucaju kuna ce vrijediti jos vise ali tu bi se moglo desiti da HNB petlja da kuna ne ojaca previse naspram eura a to ce dovesti da opet kuna oslabi naspram dolara.

Da sam bio hrabriji 2014g i promjenio eure u dolare to bi bilo onda oko 15.107,00$ koji bi danas vrijedili oko 102.582,00kn da je kamatna stopa 0% na orocenu stednju no tko je mogao predvidjeti takav uzlet dolara....

Netko je pitao za Funtu, ha... dok su povezani sa eu nema kud ni funta puno gore-dolje, ako izadju van eu onda je moguce da funta naglo ojaca.

Mozda se i varam oko procjena ali evo, za sada nisam na gubitku i dokle god izdrzim ovakvim systemom 6+6 itd... dobitak je mali ali je veci nego stednja u eurima.
silver_tip je offline   Reply With Quote