View Single Post
Staro 16.03.2016., 19:10   #6462
markecSMB
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Ty na odgovorima.

Moje neko mišljenje. Jasno mi je da se za kompjutersku opremu nemogu predvidjet nedostaci i problemi. I da za neku neispravnost nije kriv ni proizvođač, ni distributer ni trgovac. Jasno mi je da i kod nas ima kupaca koji žele zajebati gore navedene...

Čisto da magazinRS ne radim loš publicitet, dečki su super, dečko (mislim da se zove Mario), je sljedeći dan ujutro (kompjuter sam dofurao dan prije navečer) istestirao ploču i poslao dalje. Komunikacija, ljubaznost sve 5...

Al nekako sam mišljenja da to s servisima kod nas presporo ide. Ne vjerujem da se vani za neki popravak čeka 45 dana. Pokušavam shvatit zašto, jer se ne ciganim, sve solucije su mi ok (popravak, ista zamjenska, druga uz nadoplatu, povrat love), samo nema baš razumijevanja za to čekanje.

Pretpostavljam da se štedi na servisima, pa da su servisi prebukirani, il se štedi na pošti u smislu plaćanja njjeftinije poštarine za slanje nekog dijela vani, i povrat.

Ovo moje čekanje bude rezultiralo time da kod svake nove kupovine gledam ko je distributer, i ak vidim ASBIS gledam dalje zbog negativnog iskustva kod reklamacije.
markecSMB je offline   Reply With Quote