View Single Post
Staro 16.03.2016., 13:40   #955
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor 9800pro Pregled postova
Kako kaže kolega sodom to je stvarno prava prilika. To je nasljednik modela 50 i 55, oba dva smo instalirali u par kina i to radi super. Stvarno, za tu cijenu uređaj samo takav.
Jest, hvale ih masovno. Ma ciljam ga već neko vrijeme, i imam ga namjeru kupiti "uskoro" samo što mi baš ovaj tjedan ne odgovara zbog kombinacije više stvari.
Ali 90% da ću se snaći i uzeti ga prije isteka ponude.

Citiraj:
Autor 9800pro Pregled postova
Probaj isto vidjeti ako možeš za tu cijenu dobiti Sony Prime support jamstvo da nemaš poslije brige.
Ponudili su mi nekakav extended warranty ali ga nisam prihvatio jer su me tražili 250 eura, ako se ne varam. Sad ne znam da li je riječ o istoj stvari ili samo o "in house" dodatnoj garanciji od tog web shop-a. Možda bi inače i platio to, ali trenutno sam u situaciji u kojoj imam milijardu troškova i gledam proći što jeftinije.

Nisam stigao istražiti, je li prime support jamstvo mogu kupiti i u nekom kraćem periodu od kupovine ili ga moram platiti pri kupovini uređaja?
Igorr je offline   Reply With Quote