View Single Post
Staro 16.03.2016., 11:07   #953
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor sodom Pregled postova
Uh, ovo je prilika koja se ne propušta. Zgrabi to kako znaš i umiješ.
Vjerujem da ćeš biti itekako zadovoljan. Zapravo trebao si prije ovoga posjedovati nekolicinu projektora da znaš cijeniti sliku koju će ti ovaj monstrum pružiti
Ima nešto i u tome

Citiraj:
Autor sodom Pregled postova
Baš mi je drago vidjeti kada netko shvati ove korake kako si ih ti shvatio, vjerujem da ćeš uživati u filmovima/serijama i opuštanju navečer kao mali pjcek.

A nama slike. Prostor izgleda potencijalno odlično.
Ja naojzbiljnije mislim da ću pustiti suzu kad sve pripremim i onda pustim prvi film
Znam da nije ni približno referentni video ili zvuk ali za prvi video koji ću pogledati sam kupio remasteranu blu ray verziju terminatora 2. To sam sam sebi obećao prije x godina.
Eto, kad sam imao par godina sam plakao kao godina na kraju fima (zna se koja scena) a sad ću na početku Povijest se ponavlja!

Probat ću srediti prostor koliko god mogu a da ide pod ruku sa gledanjem na projektoru, vidjet ćemo kako će to ispasti u praksi.

Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
Igore , baš tu žarulja?
E da, tu ide ful tanka "strašno moderna" plafonjera Ne bi smjela smetati putanji slike ali ako slučajno bude, lako ju maknem i izravnam tu grešku
Igorr je offline   Reply With Quote