Citiraj:
Autor trouble
10-20%? Kae bilo momak sa matematikom? 9hr SOT-a u prosijeku i dva dana korištenja vs 5.5-6 i jedan dan jedna...prosjek sa XDA. Kalkulator u ruke i računati. Ako nejde,zvati nekoga ko je završio 8 razreda matematike u OŠ. Kad nađeš tog genijalca,uzet prosjeke od TU1 i TU2. Ja jesam...15min posla 
|
Ja se nadam da si svjestan kako mi ne znače previše neki linkovi korisnika s xda. jer i onih suprotnih od tamo također možeš izvući ohoho:
Citiraj:
battery life seems to be about the same, which is a relief.
|
Citiraj:
have 2 of the z5c and have yet to experience even one issue regarding complaints from users and previous reviews, from battery life and buttery smooth performance to the blurring in the camera,
Everything works perfectly, and it's a fantastic phone.
|
Citiraj:
own both Z3c and Z5c only just got the Z5c but it doesn't seem much worse even in the first 2 days of playing with it as I've been setting it up, playing games, steaming movies and just reading Reddit (mainly on 4G) currently at almost 3 hours screen on time with 44% left in the battery coming off charge 16 hours ago. I feel that jumping the Z5c was a lovely it feels better in the hand (less slippery and slightly thicker) doesn't feel like going backwards yet, I can update later on if I do some like for like testing if you would like.
|
tak možemo do preksutra. a šta i kako ta ekipa radi i koristi mob - ne znamo. nekakvi jednaki uvjeti korištenja potrebni za direktnu usporedbu sigurno nisu.
Opet, SoT me ne zanima previše, i napisao sam ti na prošloj stranici zašto.
Većina testova koja uspoređuje ta dva moba, a i službeni ER podaci smještaju ih na razlici od oko 20-25% u trajanju baterije. Što je pičkin dim od razlike, obzirom da sony opećenito s baterijom rastura (i jedino s njom).
Citiraj:
Fluidniji? Yea right vidim po datumu postova da se ljudi još žale,pa možete otkriti Sonyu kako će riješiti kukanje miliona ljudi po tom pitanju. Cpu throttling je pojam s kojim bi morao biti upoznat,koliko je on prisutan u 810...da bi mogli dalje. (kažu da je sa MM problem throttlinga riješen i da big-little komba radi sad dobro,pa konačno može stati u istu rečenicu sa Z3 u pogledu fluidnosti).
|
opet, to ti piše ekipa koja je koristila oba mobitela. na xda...
Bolji zvuk? Jes ti na gljivama?
Citiraj:
the audio quality, in terms of both phone call quality and speaker music, is much improved. I can hear people much more clearly on this device than the Z3C. I also play music from the speakers when I jog, and the sound quality is much crisper. I want to also say that using my headphones (aptX Sennheiser Momentum wireless) that sound quality is also slightly improved, perhaps due to a better DAC? I'm not 100% sure about this and was already pretty happy with the Z3C headphone performance.
|
Citiraj:
Da je kvalitetnije napravljen možda.
|
ne možda nego sigurno
Citiraj:
Da bolje leži u ruci...kome to točno? Billu Clintonu? Sharapovoj? Abu Baghdadiju? Ima neki survey sa 1000 ljudi gdje je ocijenjeno da bolje leži većini čovječanstva?
|
eh, da si isprobao oba znao bi.
Citiraj:
Kamera je tolko bolja da je stavljaju skupa sa Z3C u kategoriju smeće.
|
i u kategoriji smeća bolja je od z3c. kažu korisnici.
Citiraj:
Sve mi se čini da ti nemaš pojma o čem pričaš ribica....bez uvrede.
|
yeah. znam samo da ja nisam fanboy