Mogu ja dobit odgovore na svoja pitanja? Spinaš mi temu gdje treba i netreba. Doduše dao si odgovor al ne kroz svoje riječi. Koja je razliika između 32 bitnog sustava i 64bitnog osim u količini memorije? Sve testovi su pokazali da kada su na istoj brzini memorije...da ih nema!!!
Citiraj:
Razlike između 32 bitnih SoC-eva i 64 bitnih SoC-eva su kao i razlike između LP i MM. Nisu vidljive ali su u svakodnevnom radu osjetljive.
|
Diiii,kakoooo??? Daj nam dokazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jer dok ih nedaš pričaš samo gluposti,to ti je jasno?
Di osjetim razliku na LP između Z3C i Z5C? Oh da,z5c trza,opereš zube dok se kamera pokrene i tako dalje.
Citiraj:
Android Lollipop is optimized for 64-bit processors, and that includes the new ART runtime that runs your apps - so even apps that the developers haven’t optimized for 64-bit processors should run more quickly. Once the developers catch up, things should improve even more.
|
Ovo bi bio slam dunk...
Da ne spominjem da 801 pere pod sa 95% 64-bitnih CPUa na 64-bitnim sustavima....i to sa manje jezgri. (808 khm khm)
Jer ti je fora samo jedna,dok god aplikacije ne dosegnu par GB zauzeća na mobilnim uređajima,dotle će MHZ igrati ulogu a ne mogućnost većeg adresiranja memorije.
I za laku noć,iz tvog teksta:
Citiraj:
. If the app is designed for 32-bit chips, it may actually run in a more optimised fashion on 32-bit hardware – although the performance drop on 64-bit probably wouldn’t be too noticeable.
|
Citiraj:
Kažeš kažu na Xda kažu(ko kaže?) da je zbob "boljeg" rada aplikacija. Kojih? 32 bitnih ili 64 bitnih? CIjenio bi i neke linkove gdje to govore.
|
Citiraj:
ŠTO SE SVE ŠIFTA NA 64 bita? Za procesore znam(o)
|
Broj android aplikacija dizajniranih za 64bita: 0 (i dok je Z5C u modi neće ih biti)
Sayonara