Pa lijepo, koliko će SD800 procesora dobit MM? Samo N5. Otprilike će takva slika biti i sa 801, znači ukinut će se podrška i za Z3 seriju, SGS5, G3, Mi4... Bilo je već priče o ovome, barem na xda. Ponavljam, ako se ukine za Z3 ukida se i za Z2, bez obzira što je Z2 stariji 6 mjeseci, oni to gledaju po procesorima. Jer bi po logici starosti bilo da će Z1c dobit MM, a nije ga dobio iako je unutar EoL limita. I o tome je već bilo riječi.
A za bateriju, jednu stvar ne kužim, fakat si mi drag al brate nemoš' znat o bateriji na Z5c više od mene, i nemoš znat usporedbu Z3c vs. Z5c bolje od mene baziranu samo napisima na forumima.
Z5c ima lošiju bateriju od Z3c to je fakt. Al nije niti toliko kriminalno lošija kao što se želi prikazat, in fact, MM se čini kao blago poboljšanje. 4.5h SoT-a je prosjek za mene jer imam 3 igre koje dnevno po nekoliko puta zaigram u vremenu dosade (SimCity, Madden NFL i RR3, sve 3 grafički iscrpne) i pregršt appova za Social Media i IM + 3 mail accounta sa uključenim pushom. Kad to sve uzmeš u obzir, kao i uključene sve konekcije (WiFi, NFC, BT, GPS...) vidiš da 4-4.5h SoT-a nije uopće loš rezultat jer izdrži cijeli dan pa punim po noći samo da mi je ujutro spreman.
EDIT: Sorry nisam ti odgovorio za 32-64. Bio sam prezauzet ti nabit na nos koliko si u krivu za bateriju na Z5c :P
Uglavnom, nisam ekspert u tom polju pa samo papagajim što pročitam na xda od puno pametnijih od mene, a u jednoj verziji razlog zašto 801 neće dobit N je to što bi svi voljeli prešihtat se na 64bit zbog boljeg rada aplikacija. Inače i nema neke velike razlike po krajnjeg korisnika, ali očito se niti Qualcommu niti OEMima neće dat radit drivere za uređaje iz 2014. Ovisno o onom planu Googlea za produženje EoL-a sa 18 na 24 ako se ne varam, ali to još nije zaživilo u potpunosti...