View Single Post
Staro 15.03.2016., 23:34   #302
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor bubimir13 Pregled postova
Pa lijepo, koliko će SD800 procesora dobit MM? Samo N5. Otprilike će takva slika biti i sa 801, znači ukinut će se podrška i za Z3 seriju, SGS5, G3, Mi4... Bilo je već priče o ovome, barem na xda. Ponavljam, ako se ukine za Z3 ukida se i za Z2, bez obzira što je Z2 stariji 6 mjeseci, oni to gledaju po procesorima. Jer bi po logici starosti bilo da će Z1c dobit MM, a nije ga dobio iako je unutar EoL limita. I o tome je već bilo riječi.

A za bateriju, jednu stvar ne kužim, fakat si mi drag al brate nemoš' znat o bateriji na Z5c više od mene, i nemoš znat usporedbu Z3c vs. Z5c bolje od mene baziranu samo napisima na forumima.
Z5c ima lošiju bateriju od Z3c to je fakt. Al nije niti toliko kriminalno lošija kao što se želi prikazat, in fact, MM se čini kao blago poboljšanje. 4.5h SoT-a je prosjek za mene jer imam 3 igre koje dnevno po nekoliko puta zaigram u vremenu dosade (SimCity, Madden NFL i RR3, sve 3 grafički iscrpne) i pregršt appova za Social Media i IM + 3 mail accounta sa uključenim pushom. Kad to sve uzmeš u obzir, kao i uključene sve konekcije (WiFi, NFC, BT, GPS...) vidiš da 4-4.5h SoT-a nije uopće loš rezultat jer izdrži cijeli dan pa punim po noći samo da mi je ujutro spreman.

EDIT: Sorry nisam ti odgovorio za 32-64. Bio sam prezauzet ti nabit na nos koliko si u krivu za bateriju na Z5c :P
Uglavnom, nisam ekspert u tom polju pa samo papagajim što pročitam na xda od puno pametnijih od mene, a u jednoj verziji razlog zašto 801 neće dobit N je to što bi svi voljeli prešihtat se na 64bit zbog boljeg rada aplikacija. Inače i nema neke velike razlike po krajnjeg korisnika, ali očito se niti Qualcommu niti OEMima neće dat radit drivere za uređaje iz 2014. Ovisno o onom planu Googlea za produženje EoL-a sa 18 na 24 ako se ne varam, ali to još nije zaživilo u potpunosti...
Pošto mi nisi odgovorio na nijedno pitanje dosada,ko da razgovaram sa 6.godišnjim djetetom....al dobro,potrudiću se.

Pitao sam tebe,koja je razlika između 32 bitnog i 64 bitnog sustava osim u mogućnosti adresiranja više memorije. Pa da te pitam,koja je razlika na osobnim računalima?

Kažeš kažu na Xda kažu(ko kaže?) da je zbob "boljeg" rada aplikacija. Kojih? 32 bitnih ili 64 bitnih? CIjenio bi i neke linkove gdje to govore.

Nemoj se ni ti ljutiti....svakom si loncu zakrpa,puno zujiš al malo meda mi daješ....u svim raspravama u zadnjih godinu dvije.

Citiraj:
Ali svejedno to neće biti to jer je procesor 32 bitni a sve se šifta na 64bit tako da neće radit tako dobro kao do sada.
Kako će onda raditi ostali na SD805 koji je samo teorijski brži od 801? I radi sve dobro,čak i pozivi kamera itd itd...i opet mi nisi odgovorio...ŠTO SE SVE ŠIFTA NA 64 bita? Za procesore znam(o)

BTW Baterija,i ja igram vikinge i imam whatsapp telegram instaghram fejs 5 mailova i pič*i materini,sve se sinkronizira ko sir u mikrovalnoj i imam 10 sati SOTa. MIslim....a neki se muče tolku razliku pretvoriti u %.

Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Samo da javim, odustao od z5c. Nasao na njuskalu 2 povoljna, jedan oglas je vec maknut. Pisalo nov, 2150kn. Naravno da nije nov. Ne samo to, vec ima par udubljenja. I za to sam vozio u drugi dio grada

Rezerviran mi4c. Imitacija iOS-a sa MIUI-em, jako dobra baterija. Ali mi se z5c svidio u ruci, vjerojatno cu sebi jednoga ubosti kad tad (volim manje mobitele).

Inace, mi3 cini mi se dobiva sluzbeno MM. Ili je vec dobio. Nisam siguran, ali za svaku pohvalu ukoliko je to istina

Dobar odabir.

Mi3 dobiva MM? Nemoguće,Bubimiru su dečki sa XDA rekli da samo N5 dobiva MM....

Sad sam skužio da i SD400 procesori dobivaju MM...pa cvilim. A i LG G2 se bencha sa MMom koji će naravno malo kasniti.

E kad bi se bar pričanje gluposti moglo bodovati pa da lete kartoni

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 16.03.2016. u 00:16.
trouble je offline   Reply With Quote