View Single Post
Staro 15.03.2016., 23:26   #301
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
felicia i c klasa? z3c i z5c? ti si lude gljive jeo

u veconi stvari z5c je bolji mob od z3c. osim mozda po pitanju baterije koja je mozda 10-20 posto losija. A to je pofatak koji vecini ljudi ne znaci nista ako je generalno mob bolji, a je. fingerprint sensor, brzi procesor, fluidniji rad, bolja kvaliteta izrade, bolje lezi u ruci, quick charge, bolji zvuk, bolja kamera...

i na xda koji cesto spominjes imas preko nekoliko usera koji su koristili oba moba, pisali usporedbe, i slazu se oko ovog.

SoT nekima ne znaci nista.
samo jedan primjet - ja dnevno imam 3-4h razgovora (neces vjerovat, i razgovaram na mob) koji solidno iscijede bateriju, a gdje je tu SoT? nigdje, ekran je ugasen za vrijeme razgovora...
10-20%? Kae bilo momak sa matematikom? 9hr SOT-a u prosijeku i dva dana korištenja vs 5.5-6 i jedan dan jedna...prosjek sa XDA. Kalkulator u ruke i računati. Ako nejde,zvati nekoga ko je završio 8 razreda matematike u OŠ. Kad nađeš tog genijalca,uzet prosjeke od TU1 i TU2. Ja jesam...15min posla

Fingerprint sensor check.

Brzi procesor check.

Fluidniji? Yea right vidim po datumu postova da se ljudi još žale,pa možete otkriti Sonyu kako će riješiti kukanje miliona ljudi po tom pitanju. Cpu throttling je pojam s kojim bi morao biti upoznat,koliko je on prisutan u 810...da bi mogli dalje. (kažu da je sa MM problem throttlinga riješen i da big-little komba radi sad dobro,pa konačno može stati u istu rečenicu sa Z3 u pogledu fluidnosti).

Citiraj:
well, I am also disappointed with this phone.. even my oldest z1c is faster .. the z3c is like lightning bolt comparing with z5c
QuickCharge? Ne kužim,Z3C ga nema možda???

Bolji zvuk? Jes ti na gljivama? Prije neg kaj krenemo sa HeadFi linkovima samo da ti kažem da Z3C koristi 2X TFA9890 za Lower i Higher sampling FLAC fajlo(a u isto vrijeme služe za predpojačalo i pojačalo,prvi put u povijesti da su se takve komponente našle u hebenom telefonu)....Z5C neko qualcomovo smeće koje uopće nije ni blizu liniji Z3 ako se na njoj koriste low impedance sluške,a priznati audiofili sa HeaFi kažu ovako u recenzijama hi-res playing telefona:

Citiraj:
Z3 may be the last one of their line to sound adequately good.
Da je kvalitetnije napravljen možda.

Da bolje leži u ruci...kome to točno? Billu Clintonu? Sharapovoj? Abu Baghdadiju? Ima neki survey sa 1000 ljudi gdje je ocijenjeno da bolje leži većini čovječanstva?

Kamera je tolko bolja da je stavlajju skupa sa Z3C u kategoriju smeće.

Sve mi se čini da ti nemaš pojma o čem pričaš ribica....bez uvrede.

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 16.03.2016. u 00:04.
trouble je offline   Reply With Quote