View Single Post
Staro 15.03.2016., 17:48   #294
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
SoT is overrated.
Tak ja mislim za brak i djecu,pa se univerzum sa mnom ne slaže.

Sa negeekovskom upotrebom Z3C ide po 3 dana,stoga molim ne iznositi lažne informacije. Ne znam zašto ljudi mitomane,vjerovatno u potrebi opravdavanja svojih (potencijalno krivih) odluka. Screenshot ti je na dnu(nije moj,XDA je pa imaš tamo cijeli thread sa time). Average geekovska upotreba je dva dana,geekovska(visenje na mobu cijeli dan) je n1 dan iz 10 sati SOTa. 9 je nekakv okvir prosjeka koji postiže pri zadnjem buildu LP-a. A cijeli internet pun ovakvih postova,kmečanija po Sonyevom forumu samo takva

Citiraj:
Hey guys,

I'm an owner of the Xperia Z5 compact for a week now. I'm overall satisfied with this beauty but, coming from the Z3 compact, the battery life is not good at all. With moderate use I can get through a day, but surely not a day and a half or 2. I make use of the STAMINA mode but that doesn't seem to make a big difference.

Anyone else with this issue?
Citiraj:
January

My feelings entirety Z5_user. I am majorly disappointed with the battery I bearly get a day out of it with moderate use. The z3 compact was a lot better. What are sony going to do about it though?! We can all post and complain but really what is the point. I think the best way is to say we won't purchase another Sony phone again although they have a lot of potential.
My phone has a crack on the back and I have no idea how that happened and with the poor battery life I am dissatisfied for a Ł500 piece of kit!
Citiraj:
Autor bubimir13 Pregled postova
Mislim da ne, jer je bilo pria o ovome. Sony ide po procesoru, a pošto je u Z2 i Z3 seriji 801 onda e u isto vrijeme zaključit da se ne ide dalje. A postoji tek mala sitna mogućnost da ide na N, čisto iz razloga jer je Z3 napopularniji Z uređaj nakon samog Z-a. To mu ide u prilog. Ali svejedno to neće biti to jer je procesor 32 bitni a sve se šifta na 64bit tako da neće radit tako dobro kao do sada.
Ko laiku nam pojasni,šta se sve točno šalta na 64bita i šta neće dobro raditi na 32 bitnim procesorima?

Pošto već DP naveliko kuca na Nexusu 5(SD800) dok DP za Nexus6(SD805,32bitni) može skinut bilo tko...(i leti,te će biti službeno podržan od Googla). Preklinjem vas,suzdržavajte se svojih kerefeka,pretpostavki i neisitinitih informacija bez linkovanog pokrića. Suprotno samo odmažete članovima foruma.

(za roberta)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2015-11-08-09-35-26.png‎
Views:	268
Size:	132.5 kB
ID:	16217  

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 15.03.2016. u 19:03.
trouble je offline   Reply With Quote