Citiraj:
Autor BladeRy
Warframe nije p2w. Igram ga odavno, imam sve Prime frameove koje sam skupio farmajuc djelove, a ako ti nesto ne treba, prodas na trznici za platinu i kupis od drugih sta ti treba.
Tako sam pazario slotove za frameove i oruzja, danas je igra puno laksa nego kad sam ja pocimao, onda si na startu sa low lvl weaponima treba sprasit clip u ancieta u weakspot da ga ubijes, sad oneshotam lvl 100 ekipu
Ono sta mozes kupit u WFu je kozmetika i/ili frameovi/oruzja sta su tek izasla, a sve mozes nafarmat potpuno free. Svako malo je update i novi content, doduse, content je koje novo oruzje il frame al to da da se ekipa ima cime zabavit.
|
Mi govorimo o Warfaceu a ne Warframeu.
Citiraj:
Autor blava
Koji ti je nick u igri ? Ja imam jos onaj pocetni set oruzja,imam nekih 500 $,ni ne znam kako da otkljucam ostala oruzja ili attachmente ?
U nekih 15-tak rundi sam naletio mozda na jednog tipa sa nekim oklopom,pomislio sam da je cheater jer stoji na spawnu nasem i ubija iako 5 ljudi saspe po magazin
Ali generalno je igra zabavna,vrti se fino,graficki je odlicna i gust za igrati kad nema tih pay to win.
|
Nick mi je Necronomicondb.
A dobiješ nešto love ako si bio dobar na kraju svakog meča ili ako pređeš one tutoriale.
I onda s tom lovom nešto iznajmiš (na 1, 7 dana i sl) , koja glupost...
Ili naravno kupuješ kreditse pa s njima onda ingame money...
Čini mi se da im je matchmake takav da vazda stavi par onih s velikim levelima i brdo opreme da se iživljavaju na nama jadnicima.