eto samo da se javim...preporučio bi ove zvučnike svima! mislim da su najbolji od trenutačne ponude 2.1 zvučnika za računala...a i cijena im pomalo pada. odlično raspoređeni visoki, srednji, i savršeni moćni bassevi. vrlo čist i topao zvuk. šum na satelitima je minimalan. jedino ne preporučam odvrtanje volume i bass potenciometra preko tri četvrtine...to je već silovanje zvučnika i počinju distorzirati...meni je dovoljno oboje staviti malo ispod pola, a glasnoću regulirati softwerski. za sada vrhunski, a sad što se tiče kvalitete izrade i izdržljivosti vrijeme će pokazati. samo primjećujem da se sateliti (koji na žalost nisu od drva, ali to logitech nikad nisu ni radili) doimlju vrlo čvrsto i solidno napravljeni, a sub je ogroman, drven i težak. ovo zagrijavanje koje sam spominjao je zanemarivo i ne pojačava se kako zvučnici duže rade. na žalost čini mi se da su svi jeftiniji logitech modeli miljama ispod ovog kvalitetom...čak i npr. z533 koji koštaju skoro 100 eura su najgori zvučnici koje sam ikad u životu čuo. a sitnica koja me najviše oduševila kod Z623 (mada je to vjerojatno sad standard kod većine zvučnika), je da samostalno odu u standby mode nakon nekih 2 sata nekorištenja i samo puštanje nekog zvuka ili muzike ih ponovno vrati u aktivni mod...praktički ih se ne treba gasiti.

eto...to je to od mene...