View Single Post
Staro 15.03.2016., 00:14   #3022
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Dečki sorry, ali kupovati skuplji hardver samo iz principa je nešto najgluplje što sam ikad čuo... pogotovo zato jer živite u HR i zato što onog tamo u AMD salesu boli kita jeste vas 5 kupili nVidiju ili njegovu jer bez vas neće firma propasti.

Ne znam, meni je moj zarađeni novac ipak bitniji od uvjerenja. Pasao sam R9 390 ali uzeo 970. 700kn razlike u datom trenutku ne opravdava nikakve smicalice i nadjebavanja dvije megakompanije koje drže duopol i možda dosta toga iza leđa svijeta i dogovaraju ili bilo kakva moja uvjerenja pogotov jer znam da za moje potrebe će one biti podjednako dobre. Margine u 5% za jednu ili drugu ne jebem ni pol posto.

Marketing je kakav je. Tu si milijarde dolara i tu nema osjećaja. Kud sreće da se ugura neki treći proizvođač.
Meni je razlika bila 200 kn i čekanje uzija sa nabavi 970 dok je r390 bio odmah spreman na slanje. Iako ponekad mi principi mi nemaju cijenu....

No, tu se nije radilo samo o tome.
Tretman nvidiji prema kepleru, 3.5 GB fijasko naprema 8 gb (a već sada vidim više od 3. 5 gb vrama usage).....

A svi pokazatelji sa a sync i dx12 govore da je ovo bila i više nego racionalna kupnja naprema 970. ;-) bar za tih 200 kn više.
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...
Alfa_R je online   Reply With Quote