View Single Post
Staro 14.03.2016., 17:48   #2498
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Ne govorim o ovoj tekmi samo. Vecinu sezone je igrana 4-2-3-1....nijednom nije igrao u liniji sa brojem 3
Ronaldo, Bale i Benzema (i ponekad James i Isco) su stalno naprijed tako da je to praktički 4-3-3. Ne sjećam se da su oni igrali 4-2-3-1 ... možda nešto za vrijeme Beniteza, ali ne dugo tj. samo kada su BBC bili ozljeđeni, a i tada su James, Isco, Vazquez ili Jese uskakali u te slobodne pozicije naprijed.

Znam zašto ti se čini da je riječ o 4-2-3-1, jer je Isco iz LM često odlazio naprijed bez lopte, a to je upravo razlog zašto je igrao samo 5 utakmica u potpunosti ove sezone. Jednostavno ne pomaže veznom redu u prijenosu lopte prema prednjoj trojci. Kovačić ga je sinoć baš iz tog razloga i zamijenio, ali je on pak radio potpuno suprotno, uopće nije odlazio naprijed s loptom kada ju je dobio. I tu leži glavni problem Realove veze ove sezone, taj prijenos lopte nikako ne štima jer se igrači dovoljno ne kreću.

Probali su i Jamesa na toj poziciji, ali on je još tromiji od prethodne dvojice.

Sve mi se čini da je jedan, ako ne i dvojica iz te trojke na putu prema transferu ovog ljeta. Barem se tako često priča u zadnje vrijeme.

S druge strane, da su npr. češće igrali 4-2-3-1 vjerojatno bi puno bolje izgledali na terenu ove sezone, ali djabe kada ta formacija najčešće izgleda 4-2-4

Nema veznjaka na svijetu koji mogu igrati 2 protiv 4-5 suparničkih. Dok se to ne riješi nema kruha od igre ove momčadi.
dh41400 je offline