View Single Post
Staro 14.03.2016., 17:36   #2497
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Meni samo nije jasno što se sa Kovačićem događa. Ionako nije pokazao dovoljno ove sezone i onda kada i dobije šansu, napravi ovako nešto:

A ostatak utakmice je bio mlitav, statičan i nesiguran ... kao da mu je prvi nastup pred 30k ljudi. I to protiv (uz dužno poštovanje) Las Palmasa.

Stvarno ne razumijem što se događa tom dečku u glavi ... ali šta god da je, nije nikako dobro.
Meni se osobno čini da su oni u depri ,jer znaju da je Barca nedodirljiva trenutno.To je glavni razlog ovakve jalovosti,nezainteresiranosti,amaterizma u zadnje vrijeme.A boje se i El Klasika,jer znaju da bude porcija,možda i rekordna.Odkad je došao Zidane ,igra je još gora.Onaj Benitez je bar pokušao igrati neku obranu,iako bez uspjeha.Sada im je obrana tragedija.Ramos je ispod svakih kritika.Istina ,jučer je zabio ,ali i skrivio gol,odigrao katastrofalno i dobio crvendača na kraju.Modrić isto pretrom ,jedino se Kazemiro trudi,ali on opet nije klasaza Real.A Kovačić ,pa realno,bio je poluproizvod još u Interu ,da bi sada nešto mogao pokazati.On je dokaz kako Real trguje.Umjesto Suareza,(koji je za njih divljak),i Vidala(koji je pijanac),oni dopeljaju Kovu.I onda se čude kaj su 15 bodova iza.Neka im!
Ps:
A jedan West Ham dopelja genijalca za siću!