Ostalo mi 32 dana premiuma pa da ne bacim u vjetar (sve što sam htio, sam izgrindao) ipak ću grindat ruske CA ali samo do t6 koji je (po svim reviewima) sweet spot cijele linije. Kao lagano nabrijani Nurnberg (pa ako mi se svidi rješavam se Nurnberga i bacam njegovog kapetana na Koniga). Da mi je istekao premium ne bi ni grindao te ruske CA ali eto....Ruski t5 je isto dobar (skoro pa lagano OP), kao sealclubber. T8 ima radar ali sad kad samo što nisam kupio NO - nema smisla....NO je čvršći, ima izgleda i nešto bolji AP dmg, radar nešto kraći domet ali duže traje a to je ipak presudnije..bar prema ovim replayevima koje sam vidio (rus doduše ima torpeda, brza ali kratki domet)....t7 je navodno bezveze....t10 Moskva i na ruskom forumu ima dosta prijava da se nemre izbušit NIČIM lako, pogotovo nakošena...Također, taj brod ne poznaje shell arc haha. Ali pričekajmo što će biti na kraju i ako dođe nerf...ali t9 i t10 me ionako ne zanimaju...Dakle moja linija na kraju "euforične faze" sa WOWs bi mogla izgledati ovako: Kamikaze, Gnevny, Murmansk, Konigsberg, Budyonny, Blyskawica, Colorado, Amagi, Admiral Hipper, New Orleans. Planiram uzeti Ataga sljedeći mjesec jer je poseban brod (po stilu igre) i jako zabavan. To svi kažu pa bumo vidjeli. Njegovi statisu bi bili puno bolji da ga ne vozi 70% noobova.
I onda se čeka švapska BB linija.