Citiraj:
Autor Drug Brko
Ok, fair point
Nego, kako nisi dobio račun? Ni na mail ni isprintani? Ako nisi, tuži ih poreznoj.
Jamstveni bi trebao biti zakeljen na antistatičkoj.
Hebemu, uzeo sam 10+ WD diskova svih boja od MSAN dilera. Uvijek je jamstveni bio na vrečići. Jedino ako je sada ona mala naljepnica/deklaracija to zamjenila. Ako je, onda je to OK.
|
Račun sam dobio naknadno (poslali mi link za download) jer sam se žalio mailom, ona jamstvena naljepnica nije bila zaljepljena na vrećici, samo neka jadna mala bijela gdje piše da je MSAN uvoznik i to je to (jamstvenu je izgleda netko skinuo jer se na vrećici vide tragovi da je nešto bilo zaljepljeno, ali to nije došlo do mene). Kad sam ih pitao za jamstvo prije 2 godine rečeno mi je da ako ću imati problema da će mi poslati i to. Eto problem se pojavio, a ja sam naravno sve mailove sačuvao, pa ćemo sad vidjet jer već mi se čini da se hoće izvući na to da je to prije 2 godine kupljeno... Ugl. sreća je da WD ima online provjeru jamstva, pa vjerujem da nebi trebalo bit problema. Sutra ću se javiti servisu pa ću vidjet dali treba jamstvo ili im mogu nosti, a ako treba onda ću ganjati trgovinu,