Ruski radar traje oko 20 sekundi, tako da maksimalno 2 salve možeš opalit ako znaš točno gdje je. Slična stvar je s amerima koji imaju malo manji ROF, zato radar dulje traje i ima manji domet jer im je concealment bolji.
No, u diviziji, pogotovo ako su dva ili tri broda s radarom može se samo tako lovit DD u capu ako jedan za drugim pale radar.
Ovo za rail gunove se slažem, ne samo to već je i rasipanje granata brutalno malo. Ne znam kakav je slučaj kod recimo Zao ali ovo se čini na prvu perverzija. Lako moguće da će past neki nerf. Možda ne odmah ali ako ekipa počne overperformat s tim brodom da. Zasad je najbolji kandidat za nerf T-6.
Što se tiče citadele Yamatu - posvjedočio sam kako je Lun sa Hipperom završio Yamu na maloj udaljenosti i pod ne baš idealnim kutom u jednoj salvi (7,5k). Tako da T10 bi trebao biti u mogućnosti nešto slično napraviti sa topovima istog kalibra.
---
Primjer jučerašnjeg debilizma, ne samo što smo imali na drugoj strani 3 x T10 BB, već kretenizam koji se može izbjeći a to je T-10 brod sa T-8 CV-om. To je kao da ja nekog bogeca u Langleyu potegnem u T-10 partiju jer sam recimo s Lunom u Yamatu uletio u diviziju radi CV mirror MM-a. Psovanje / objašnjavanje u chatu me koštalo još jedne karme.
Na kraju ipak uspjeli dobit partiju jer je njihov Shokaku bio za drek. Čak sam i kill dobio za jednog Yamu. Dobili partiju radi našeg Shime kojeg sam spasio od sigurne smrti jer ga je CV permaspotao. Ostao je na 1500 HP-a u trenutku kad sam srušio zadnji avion nad njim. Pod sami kraj partije smo zajedno napali njihovog Shokakua, i njegova torpeda su prije stigla do cilja.
EDIT:
Evo još jedan primjer gdje me kao CV debilna divizija potegla s Langleyem u T-6 MM:
Naravno, u pravilu takva ekipa ne zna igrat. Rješio sam liku sve lovce i još napravio oko 50k štete brodovima. Spotao DD-e i dobili partiju.