Ma pasu mi ti brzi srednji tenkici, volim juriti, zato i brzo poginem
Kupio maloprije Japanca 5 tier/ na akciji 50%,pa nek se nadje... i odma u prvoj bitki 1 pala, skoro i M da se nisam ispromasivao toliko ...
video ... cini mi se zabavan
edit:
Kupio i heavy tier VI japanca sinoc, naspram tier 5 ovo je bure na gusjenicama, i svi me buse, ili me takav MM dopadne, ma sve prolazi u njega, drvo se orusi na kupolu i skine mi 200hp...karikiram...
edit2:
nova fizika na djelu, partija nist posebno, skupljam 9000 blokirane stete ali prije na lotu dobiti nego to... ali miš sam okrenio kao da sam balerina.. gledam i nevjerujem... em ti igre...
video
edit3:
bili mi necaci danas na cuvanju, stariji ima 4.5 godine, i dam ja njemu da igra tenkove... prvi put u zivotu je klinac igrao i opet je bio bolji od 12 suigraca u timu u prvoj partiji ikad odigranoj, kad sam to vidio neznam sto da mislim o ljudima koji igraju ovu igru...
video ... nista mu nisam govorio, samo sam ga ostavio da se sam snalazi kako zna i umije...
edit4:
dosao s posla, upalio tenkove, jednu brzinski... s t44 pala 2 zvijezdica na topu...

skuhao kavu, pokrenio drugu partiju s kv-4, on po redu drugi, i pade i s njim 2 zvijezdica... em ti igre... 2/2 .. 100%