Citiraj:
Autor sinisa1989
Daj stavi screenshot tog plugina.
|
Sorry nisam što nisam prije vidio ovaj odgovor, no u međuvremenu sam se radije zabavljao oko potrage nekog hostinga koji podržava taj SMTP nego da gubim vrijeme sa hostingerom jer mi je i sam rekao da hostinger ne podržava sntp protokol na free poslužitelju i sad sam ga našao no sad me gmail malo jebe.
Svaki put kad se idm ulogovati gmail mi izbaci da mi se netko ubacuje u račun i da je spriječen, iako sam mu ja rekao da nije spam već da se radi o meni oni i dalje upozoravaju valjda će jednom i prestati.
No sad imam jedno novo pitanje saqd da ne otvaram novu temu
Dakle kao što znate potpuno sam novi kad je u pitanju wordpress.
Za sada se još igram ili bolje rečeno učim osnove wordpressa pa sam trenutno na besplatnom hostingu i naravno domeni dok sve nmalo ne usavršim. već sam nekoliko puta brisao račun na hostingu jert bi uvijek nešto zahebao pa opet sve iz početka
E sad me zanima za ubuduće kad dođem do faze za plaćene hostinge i domene koliki je minimalni storage disc na poslužitelju, da se nebih odmah u startu zahebao pa zakupio recimo 1 000 MB a onda već nakon 2-3 mjeseca uvidjeti da bi moglo biti malo, odnosno obratno da zakupim recimo 5000 mb a onda uvidim da sam bezveze bacio lovu kad mi je dovoljno 1000 i za istu lovu imati i hosting i domenu.
Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru