View Single Post
Staro 13.03.2016., 01:30   #1436
franzD
Premium

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
Van tog vremenskog okvira problema nema, maximala stalno i full sve dobro radi. Tocno sam imao osjecaj da netko pali cirkular kraj razvodnog ormarica svaki dan u isto vrijeme.
Kod mene se pali grijanje, ne cirkular.

Nije zezancija, od listopada prošle godine imam redovite smetnje u trajanju od jedne do dvije sekunde na dvije različite parice (Iskon i Optima LLU) koje su udaljene jedne od druge u podzemnom dijelu, ali više manje blizu u zadnjoj zračnoj šestici. I na VDSL i na ADSL2 liniji, promet jednostavno stane, download margina ode u tri materine, odmah SES-ovi, upload margina netaknuta.
I tako od 0-24, interval svakih 15 minuta kada su vanjske temperature u minusu, oko 26 minuta kada je 0-10, 40-ak minuta kada je toplije, smetnje stanu kada je vanjska temperatura oko 15 stupnjeva.
Smetnja (zujanje) se čuje u zračnom dijelu parice čak i kada nije spojena na razvodu.
https://www.dropbox.com/s/6cn1sfvwss...tnja2.mp3?dl=0

Prošao prvo cijelu proceduru prijave s Iskonom, odjavio televiziju, sada čekam odgovor HAKOM-a nakon dva mjeseca prijavljivanja kvarova Optimi i nakon dvostupanjske reklamacije.
franzD je offline   Reply With Quote