View Single Post
Staro 12.03.2016., 21:38   #1429
Doktor-X
Doktor-X NetWork
Moj komp

Doktor-X's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
kod mene se nešto gadno smrdalo, imao sam turbo 50 odmah kada se pojavio i to je radilo manje više bez problema
evo slika stanja parice iz tog perioda

da bi se krajem godine vratio nazad na turbo 30 jer mi nije više trebalo a i nije mi se dalo plačati 20kn više no sada pošto su cijene svih turbo paketa jednake opet sam se vratio na turbo 50 no više neme šanse da se ta brzina postigne

zvao sam tehničku podršku da pošalju nekog tehničara da malo pogleda spojeve možda su od toliko kiša oksidirali ili tako nešto, nemože biti da mi je max brzina na parici samo tako mogla pasti 15mbita samo tako, nekoliko mjeseci mi je 50mbita radilo sasvim solidno a sada imam jedva 40. No kažu mi da kao nemogu ništa napraviti jer kao minimum mi je 35 mbita a ja imam i više i zdravo đaci, na pitanje kao kako to da je brzina samo tako mogla pasti njihovo obrazloženje je da je internet uzeo netko tko ga do sada nije mogao imati pa se od svakog korisnika uzme po malo da se tome nekome omoguči mislim nisam ni znako da internet tako radi pa se taj tehničar kao spojio na cijelu centralu i rekao mi da kao centrala nije predviđena za veće brzine od 30 mbita valjda zbog nedovoljne propusnosti optike do centrale valjda
Doktor-X je offline   Reply With Quote