View Single Post
Staro 12.03.2016., 19:59   #2080
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Ovo je moj zadnji komentar na ovaj whine fest.

Niti premium, niti doublooni, niti premium brodovi nisu obavezni i neophodni da bi "uživao" u ovoj igri. Svaka linija brodova je dostupna svima BESPLATNO.

A ako ćemo već o "nickel & dime" politici, probaj besplatno odigrat: Hearthstone, Heroes of the storm, pa i WoW - sve od Blizzarda, s kojim je 99% gaming populacije odraslo, kompanije od koje skoro svi imaju kupljen barem jedan naslov.

Pogledaj content iza paywall-a u The secret worldu, Elder scrollsima online, Star wars: TOR-u (Funcom, Bethesda, Bioware - svima nam dragi developeri). Na Battlefield 3 i 4 sam potrošio više para nego na WoWs, a dosad sam odigrao barem 3 puta više WoWs nego BF3 i 4 zajedno. I najbolje u svemu - nisam morao dati niti kune WGu, ono što sam dao je bila moja slobodna volja i potpora developeru da nastavi sa razvojem DOBRE igre, jer, pazi sad ovo, u WGu rade ljudi. Za lovu. Iako cijelu igru daju besplatno. Rusi su mila majka za ove koje sam nabrojao.

Već sam sto puta rekao, imam sve linije brodova na T8 i za nijednu nemogu reći da sam grindao - mogu reći da sam u nekim brodovima manje ili više uživao.

Zadnje izmijenjeno od: Lun. 12.03.2016. u 20:04.
Lun je offline   Reply With Quote