Citiraj:
Autor trouble
Udarci po golu su jedno,bespotrebno driblanje je drugo i zove se izgubljena lopta/predan posjed u igri/i sl.
U Chelseu su ga skužili pa ovakvi natpisi po njihovom forumu nisu ništa neuobičajeno:
|
Čini mi se da sam neki dan pročitao da čelni ljudi Juventusa rade na tome da mu produže posudbu ili da potpiše ugovor s njima. Navodno su u pregovorima sa Chelskijem.
E sad, zašto ga oni hoće, a plavci neće ... ne bih znao, ali ne vjerujem da su ljudi u Juveu baš bedasti. Pogotovo to ne mislim za Allegrija koji je doveo ekipu u finale LP prošle godine, a vidim da je kolumbijac kod njega skupio relativno solidan broj minuta ove sezone, te je po WhoScored ocjenama 4. igrač ekipe.
Citiraj:
A našel bum i tekst sa Bleachera di ga je frajer detaljno razradio i skužio da je lik zapravo....beskoristan...samo mi daj par min vremena
|
Uopće ne sumnjam da postoji takvi tekstovi, čak štoviše do nedavno se pričalo da je Ronaldo u penziji ... čak mi se čini da je bilo par takvih tekstova baš na tom Bleacheru, te pogotovo u engleskom tisku/portalima