View Single Post
Staro 12.03.2016., 19:12   #415
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor darmarH Pregled postova
Andriod je tipičan kineski, bez ladice sa aplikacijama, al sve je pregledno i fluidno..
Zadnji rom je još uvijek na 5.1.1., al izlaze na mjesečnoj bazi ko miui recimo.. Ja sam trenutno na 5.0.2. jer nisam stignul u ovih par dana kolko imam mob proučiti forum da vidim koje izdanje roma ima najmanju potrošnju baterije.. ;-)
Flešanje, root i ubacivanje twrp je jednostavno preko skripte (z9 mini tema na xda), u par minuta se obavi..
Custom romova ima od kolega na 4pda i xda, ima ih dosta i svi su većinom bez kineskih aplikacija i sa gappsima i u light verzijama..
Ima i cm12, mokee ili miui rom ali nemaju dodatke kamere koji su unutar nubia UI roma, a zbog toga sam i uzel mob da se igram kamerom..
Izrada mobitela je odlična, zadnji poklopac je plastičan, ali ima par slojeva pa izgleda ko staklo sa uzorkom. Okvir je aluminijski sa hrapavom teksturom za bolji grip, jedino su rubovi oštriji i nije baš ergonomski za držanje, zahtjeva prilagodbu nakon honora koji je zaobljen iza..
Bateriju i kamere tek moram isprobat kak se spada, al po recenzijama na mob hr i racunalo hr izgledaju jako dobro uz sitne štucavice.. Konačan sud dajem nakon testiranja.. ;-)
Gdje si ga uzeo?
Tomtam je offline   Reply With Quote