View Single Post
Staro 12.03.2016., 17:32   #2078
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
Zamisli koja gamad, naprave igru i žele zaradit. Đubrad bezobrazna. Gdje ovaj svijet ide?
Malo smo ironični,..kao....Vidiš nije problem što ljudi rade igru da zarade. Problem je što su pohlepni/ji od drugih. Ne možeš stavit 3 soma dublona za perma camo. Ne možeš sjebat cijelu liniju brodova koej su ljudi grindali premium accountom samo da bi prodao novi grind nove linije za premium account. Može i free ali to je navlakuša i oni znaju kako psihologija ljudskog uma radi. Tko će čekat tak dugo da otključa nešto, naravno da će uzet premium acc. Ja im plaćam premium acc već dugo i nemam s tim problema. 7 banki mjesečno je ok iako mi se čini da nije fer da im ostavim malo bogastvo za npr. 12 mj igranja.

Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Ekipa, ako vam se ne sviđa poslovna politika i igra - zašto trošite nepotrebnu energiju na opetovano žaljenje ovdje i živciranje? Ništa što WG radi nije novost niti tajna.

Sam si Gnujko rekao da ima drugih igara koje te interesiraju. Lun je apsolutno u pravu.
Nije tema ali kad već spominješ..evo ti primjer 777 studiosa i sam znaš koliko su studiozni i koliko im ljudi treba da naprave samo jedan avion sa preciznim DM i FM, mape, općenito cijela simulacija je puno kompleksniji proizvod. A bome i veću ulogu igra skill, nema RNGa....i sad oni ne zarađuju ni približno ko ovi jel kad kupiš igri i letni model nekog aviona koji želiš - više im ništa ne plaćaš a oni su uz to jako mali niche. I sad čak i da spomeneno DCS i njihove module. Da nisu jeftini ali dobiješ super proizvod i jednokratno platiš. A oni ga kasnije samo UNAPREĐUJU a ne "balansiraju" da bi prodali novi modul. Dakle WG je jebeno pohlepan i to to dobro znaš. Drugi primjer ARMA serijal. Dakle daš im pare za igru jednokratno, onda DLC ako želiš da bi ih podržao i to je to. A simulator warfarea par ekselans. Česi nisu pohlepni ko ova gamad koja stalno mijenja performanse brodova a sve ne u cilju balansa ili boljeg gameplaya već radi zarade. Ja priznajem da me WOWs obuzeo ali neće to zavijek trajati. Bit će casual igranje ili prestanak.

Ovo je zadnja od mene na temu.

@Lun, kad si takva faca, zašto ne kupiš premium za 12 mjeseci, hrpu perma camo-a i sve njihove premium brodove? Ajde, podrži ekipu...treba im..Eto ti sad prilika da grindaš ruske CA...

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 12.03.2016. u 17:39.
Tvrdi je offline   Reply With Quote