View Single Post
Staro 12.03.2016., 14:39   #9
lllnuclearlll
Registered User

Datum registracije: Oct 2012
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ide RMA. Već preko nekoliko HDD-ova je reklamirano i dobiveni su novi "no question asked".

@nuclear
Staka kineska vrijedi za backup ovakvih diskova te RMA: chim chim pri-je ; tim tim bo-lje

Ma nosim ga na servis odmah čim mi iz trgovine jave koji servis, ne znam što tip izmišlja. Pri kupnji mi nisu poslali ni račun ni garanciju (webshop), upozorio sam ih na to mailom i poslali su mi link s kojeg mogu skinut račun. Onda sam pitao a što s jamstvom i rekao mi je taj tip da imam jamstvo na daljinu i ako bude problema da će mi poslati. Naravno mailove sam sačuvao sve. I sad sam se javio mailom i tek nakon drugog maila odgovara da je to narudžba iz 2014 i da im dam broj telefona. Onda sam im sve naveo, poslao prepisku mailova od prije 2 godine i rekao da mi samo kažu u koji servis trebam nositi disk i ako trebam jamstveni list da mi pošalju. Nisu se od jučer više javili, čekam ponedjeljak. Uglavnom na WDovoj stranici mi fino piše da mi je HDD pod garancijom do 2019, WDov alat ga prepoznaje pod FAILED, tako da moram dobiti novi disk. A ovo s jamstvom ću valjda rješiti jer mislim da mi ni ne treba, treba mi samo ime servisa. Disk je uvezla MSAN grupa, i to piše na naljepnici od vrećice (nije ona jamstvena naljepnica bila nego obična bijela mala) i to je to što sam dobio u paketu. mislim katastrofa...

Zadnje izmijenjeno od: lllnuclearlll. 12.03.2016. u 15:07.
lllnuclearlll je offline   Reply With Quote