View Single Post
Staro 12.03.2016., 11:38   #476
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
@Rista, pa Nexus linija i je sinonim za lag free OS, tak da tu usporedba sa drugim smartfonima na androidu po tom pitanju je i očekivana, a pogotov od korisnika koji dolaze sa nexusa na neki drugi flagšip i onda im upada u oči to trzuckanje..

Al mislim, da se većina naviknula na to trzuckanje pa postaje praktički nevidiljiva pojava, ni jedan OS nije 100% kak bi se reklo, bez trzaja, pa čak i svehvaljeni ios (9.0.2-9.2) zna zatrzat..

Vjerujem da je TW doveden do "savršenstva" da tog trzanja ne bi ni bilo, al ka je tu je..

Nego, razlika u cijeni S7 vs S7E je 800tinjak kn, nije mala cifra, al opet batka je značajnije veća..

Nekak si mislim da bi S7 (al dok dobije neke updatee, da se to dovede u red do kraja) trebal imat autonomiju u stilu svehvaljenog G2..

A kolko čitam batka na exynosu je čak nekaj bolja neg na sd820..

Ovaj SD820 je mrcina al Exynos nije niš lošiji od njega, a gpu performanse su tu negde..
Čak i za britecell vele da stoji uz bok sloniju, a i u nekim stvarima je bolji od potonjeg..

Zvučnik na S7 baš i nije tak bajan ko na S6, pretpostavljam radi tog što je vodonepropustan...

Samo me zanima na kraju, dal će se tih 3000mAh pokazat ko prava mjera na S7..
zvonac je offline   Reply With Quote