12.03.2016., 10:52
|
|
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
Autor Lun
Ovdje nije bilo govora o premium brodovima, a politika WGa o premium brodovima je da ih nežele nerfat upravo iz razloga koje si naveo. A ako se nevaram, još niti jedan premium brod nije bio nerfan.
Ovdje se suze prolijevaju nad brodovima koji još nisu dostupni za igru i u testnoj su fazi. A i da završe na live serveru u ovakvom obliku, nisu niti blizu OP. Jako su slični njemačkim cruiserima kad su tek izašli. Odlični topovi, sve ostalo zaku*ac. Njemci su barem imali pristojan concealment, ovo su T1-T10 ruske verzije pensacole, barem sam toliko vidio na streamovima jučer i danas. Gledam streamove i smijem se kako rusima skidaju kormila i motore HE shellovima sa 15km. Da ne spominjem kako ih BBovi citadelaju iz svih mogućih kuteva.
Ako ćemo o OP brodovima, ona možemo o Zao-u kojeg nitko nije spomenio otkad postoji ovaj topic, a brod je bolji od svih ostalih cruisera na T10 i tako već mjesecima.
Treća stvar, nije mi jasno zašto ljudi žure za OP brodovima, pa plaćaju premium nebi li ih se dočepali čim prije? Ako su svi već toliko upoznati sa WG načinom rada onda ne kupujte premium.
|
Ruske CA imaju bolje HE shellove, jednako dobre AP, bolji ROF i radar koji je bolji od hydro...dakle generalno su bolje...Ja ne ronim suze, to necu grindat jel lako moguce da ih nerfaju uskoro i opet me zaj**u..bas kao sto su nerfali RU DDove...a mi smo pisali o tome da se heavy nerfaju brodovi starijih linija a nabrijavaju oni nadolazeci sve kao navlakusa da ekipa kupuje premium acc a bome masu njih i dublone za free xp...dakle premiumi su bar zicer ili skoro zicer..
Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 12.03.2016. u 10:57.
|
|
|