View Single Post
Staro 11.03.2016., 20:43   #469
Rista
Premium

Rista's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
S6E+ je nista drugo nego povecani, deformirani S6 i to ne bih nikada uzeo

Za bateriju jos ne znam, jos uvijek sam u periodu gdje stalno cackam nesto i cepim ga Ocekujem dobre iako ne spektakularne rezultate.

Generalno sam sa jako zadovoljam, za sada mi je jedina zamjerka software. Zivcira me sto zna povremeno zatrzati pri najobicnjim operacijama bas kao i S6 a to se na starom Nexusu jednostavno nikada nije dogadjalo. Uopce me ne cude slicna pojedina iskustva sa S7. Ali ovo je mila majka u usporedbi sa Lollipopom. Zato kolutam ocima kad vidim i spomen na antutututue pa i usporedbe "brzine" gdje gledaju samo brzinu otvaranja aplikacija. N5 na Lollipopu je dalje super brzo otvarao aplikacije a i ne sumnjam imao "jak" score u benchmarkovima ali sami user experience je bio katastrofa. Osim toga novi TW je dosta dobar. Naravno da nije kao stock Android ali uopce nisu puno toga usrali Eto jedino me smeta sto nema jednostavnog i brzog nacina kako ukljuciti vibru sa samog lockscreena koristeci volume tipke, ili ja ne znam kako.

Hardver je kako rekoh vrhunski i tu nema zamjerke. Cak je i ekran sa najmanje sugavo bijelom za AMOLED koji sam vidio do sada. Ogromna razlika u odnosu na npr. Nexus 6P koji "ima isti panel" a zapravo nema.
Rista je offline   Reply With Quote