Citiraj:
Autor Alister
Može pitanje?
Zašto se napajanje priključuje na struju s prednje strane? odnosno zašto ima i sa zadnje strane konektor?
|
dobro pitanje,napajanje je zbog rasporeda zamišljeno za montiranje sa prednje strane,a nekako mi je prirodno da je konektor sa zadnje pa sam to odlucio rjesiti sa extenderom koji ima dosta kucista ovih dimenzija,a sto se tice otvora na prednjoj strani to bi mogao rjesiti sa nekim drzacem/shroudom koji planiram napraviti ako nemas bolju ideju?
@syss
Gledao sam to al na kraju je ova prevagnula,iako mislim da ni jedna ni druga nece biti u finalnoj verziji osim crne i bijele jedino kao neka "alternativna" verzija
@Blue Spirit
"Ručka" je zamišljena samo kao pomoc pri prenošenju i moci ce se maknuti tako da je to stvar osobnih preferenci.Sto se tice office verzije trenutno sam fokusiran na ovu kutiju,ali imat cu to na umu(npr.sa pico napajanjem)
@fanATIk
hvala na komentaru,ako ovo ikad ugleda svijetlo dana obecajem da ce biti kak spada i funkcionalno
UPDATE:
Ovo bi po meni rjesilo problem PSU konektora na prednjoj strani i dodatno snizilo otok topline na ostale komponente