Citiraj:
Autor saran343
Zadnjih dvije godine vozim 116d 2010. g. 140kkm
Motor skoro isti kao 318d, cijene servisa su tu negdje.
Redovni servis: ulje, filter ulja i zraka cca 600-700 kn.
Malo veći servis na kojem sam mijenjao još i filter goriva, filter klime +400 kn.
Mijenjao sam još i remenicu radilice (obično se mijenja između 100.000 i 200.000) s remenom, zatezaćem, rolicom, zadnje disk pločice: 2000 kn
AGM akumulator exide koji trebaš zbog start-stop: 1250 kn
Pitaj ako te još nešto zanima.
|
Ja imam E90 316D (N47C) 2011, uzeo ga sa 82000km, evo nakon 6 mjeseci smo na 98000km. Preporučljiva je izmjena originalnog ulja (sad je to shell na bazi plina) ili castrola nakon 10-15000km, ja sam mijenjao na 12000km, jer je u večini slučajeva problem s lancem zbog dužine servisnog intervala. Cijene kvalitetnih zamjenskih potrošnih dijelova su ko za svakog švabu. O mijenjanju zamajca zajedno sa kvačilom mislim da ti ne moram pričati, pripaziti i na DPF filter, ja barem 1x mjesečno imam letove po autoputu na 2500-3000rpm. Potrošnja 4.5-8L, auto ne troši kap ulja. Kvarova nisam imao, curila mi voda u kabinu (svojstvena dugi niz godina za BMW) na oboje prednjih vrata kroz onu "brtvu" ispod tapecirunga, riješio sam 8kn superljepilom. Start-stop obavezno gasim, još je OEM akumulator unutra.
Auto više nije na BM tablama, slike su starije. Ono što još frustrira je očajni audio sistem u osnovnoj verziji, ja nekim čudom imam samo jedan bass ispod sjedala, suvozačevo mi zakinuto. Stavljo multimediju, zvučnici čekaju, izgubio parking senzore, pa stavljao kameru. Voli im zahebavati i ručna, moja počela škripiti prije mjesec dana, iako uredno radi. I da, mjesta na zadnjim sjedalima baš i nema, osobito za onog u sredini. Zvučim ko da auto ne valja. :-)