View Single Post
Staro 11.03.2016., 16:55   #467
Rista
Premium

Rista's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
S obzirom da me prosao hype oko S7, stigao mi Note 5 Sta reci, impresivan komad tehnologije. Dizajn, materijali, izrada, sve vrhunsko. Ekran i kamera ocekivano odlicni. Dosao sa 5.1.1 Lollipopom. Bez ikakvih instaliranih aplikacija pull down notifikacija trza da je bolno za gledati. Animacija one handed operation modea ne da nije fluidna nego radi na mozda 5fps. Skrolanje trza. Vec sam ga mislio u smece bacit ali softver update na 6.0.1 Marshmallow i mob je PRODISAO. Sada sve radi glatko, uz ipak poneki trzaj tu i tamo i po tome se ne moze mjeriti sa starim Nexusom 5 ali nijedan Samsung ne moze. Znaci ogroman napredak ali Samsung to moze jos puno bolje uz ovakav hardver. Novi Tacviz mi se zapravo vizualno jako svidja samo sto je kombinacija boja katastroficno pogodjena za AMOLED ali dobro, postoje teme. Sve u svemu daleko najbolji Samsung mob kojeg sam ikad imao priliku koristiti. Bezeli su tako uski da je cak dosta upotrebljiv i jednom rukom. Ne znam sto im bi da ovakav uredjaj odluce ne prodavati u Europi.
Rista je offline   Reply With Quote