Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 11.03.2016., 04:50   #8637
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
Citiraj:
Autor KorisNick Pregled postova
radite dramu bezveze, meni vidiš uopće niej problem to što vi pričate, već mi je problem ključni što nemam s kime igrat GR. u public gameu nikad dobre ekipe, a ovi moji "prijatelji" gotovo uvijek igraju s nekim drugim kad sam ja on.line tako da sam osuđen na soliranje i gubljenje vremena na bouties i skupljanje ključeva za GR, ali kad bih imao neke prijatelje koji igraju D3 i kad bi svaki od njih trojice imao wizarda wd-a i monka. vjerujem da bi već bio na 1500 paragon levelu, a sada sam na 1043 jer nemam s kime igrat. a proveo sam preko 1000 sati igrajući D3. neki s 500 sati, imaju 1500+ paragone. to govori sve. i to je po meni ključni problem igre, od početka je takva i nemam s kime igrat i većina ni ne želi igrat
I? To je tako oduvijek. Čak i kad imaš ekipu s kojom igraš mjesecima kad se pojavi netko bolji koji želi igrati s njima odjebat će te. Da ne pričam o idiotima kojima sam činio usluge pa igrao klasu koju MRZIM igrati samo da bi eto, odigrao s ekipom. A kad sam ja njih zvao da odigraju s mojom ekipom istu tu klasu koju nitko ne voli igrati bio je odjeb. tipa "Ja to ne igram"
D3 je zabavna igra al nažalost 99% ljudi u igri su kreteni. Zato sam i odustao od nje.
Sve samo da bi dospio na leaderboard
Citiraj:
Autor KorisNick Pregled postova
kad napravim gear dođe patch pa moram sve skupljat iz početka i onda ajmo jovo na novo traži u publicu da ti uleti neka dobra grupa i moli boga da ćeš s njom preći barem 5 GR da netko u sred igre ne izleti van i onda ostali izađu iz igre čim završi GR. sve u svemu, to je meni u kurcu, a ne to kakva je mehanika igre i ostale finese o kojima većina prigovara.
To je zato što su developeri u Blizzardu 100% idioti i što ovih 99% ljudi u igri za koje sam rekao da su kreteni idu plakati na forum kako je ova ili ona klasa inferiorna ili kako je ova ili ona klasa OP pa nerfaju svaku klasu čim postane imalo zabavno igrati s njom.
Ili pak izmišljaju toplu vodu samo da bi nastavio igrati jednoteisto i skupljao nešto novo jer ti stari set na koji si potrošio nekoliko mjeseci da bi ga skupio sa izlaskom novog "patcha" odjednom više ne vrijedi kurca

Ništa novo. To je D3 i ništa se tu neće promijeniti
Ostaje ti grindati po 8-9 sati dnevno da bi dobio bilo šta, ili odjebati igru na tjedan/dva ili čak mjesec pa tek onda da vidiš kako gear "pada" samo da bi nastavio igrati...
Blizzard... Bah

Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 11.03.2016. u 04:56.
osspaljeni je offline   Reply With Quote