Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 11.03.2016., 03:18   #8636
KorisNick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
S jedne strane pozdravljam što je timski rad nužan da bi se riješio veći grift/napredovalo, ali brate je dosadno, dinamike gotovo nikakve nema jer samo je cilj da se navuku monsteri do zida i u ćošak tak da wizz može isto tak bjesomučno spamat tornade...

Bilo bi interesantno da promjene mehaniku igranja za veće griftove gdje se igrač mora više aktivirati. Puno mi je zabavnije ganjati solo griftove oko 70 s karlei DH ili leap barbom.

Hauptsache: ihr habt Spaß.

radite dramu bezveze, meni vidiš uopće niej problem to što vi pričate, već mi je problem ključni što nemam s kime igrat GR. u public gameu nikad dobre ekipe, a ovi moji "prijatelji" gotovo uvijek igraju s nekim drugim kad sam ja on.line tako da sam osuđen na soliranje i gubljenje vremena na bouties i skupljanje ključeva za GR, ali kad bih imao neke prijatelje koji igraju D3 i kad bi svaki od njih trojice imao wizarda wd-a i monka. vjerujem da bi već bio na 1500 paragon levelu, a sada sam na 1043 jer nemam s kime igrat. a proveo sam preko 1000 sati igrajući D3. neki s 500 sati, imaju 1500+ paragone. to govori sve. i to je po meni ključni problem igre, od početka je takva i nemam s kime igrat i većina ni ne želi igrat, kad napravim gear dođe patch pa moram sve skupljat iz početka i onda ajmo jovo na novo traži u publicu da ti uleti neka dobra grupa i moli boga da ćeš s njom preći barem 5 GR da netko u sred igre ne izleti van i onda ostali izađu iz igre čim završi GR. sve u svemu, to je meni u kurcu, a ne to kakva je mehanika igre i ostale finese o kojima većina prigovara.
KorisNick je offline   Reply With Quote