Citiraj:
Autor Bono
Meni su napravili isto, otkazao sam uslugu 11og i dosao mi je racun na puni iznos. Zovem korisnicku i kaze mi lik da jos ovi u t centru nisu proveli otkaz ugovora, da bi trebao otici u tcentar i pitati sta je s mojim zahtjevom. U doba baza podataka elektronskih formi koje i oni koriste ja bi trebao opet do centra ici da vidim sta mi je sa zahtjevom. Vjerojatno je kod tebe ista debilana.
|
Njima je to čini mi se praksa. Tako su mom prijatelju baš rekli. Ako napravi u toku mj prijenos broja u drugu mrežu, da će mu poslati račun za cijeli mjesec pa da treba poslati prigovor, kako bi mu umanjili za dane koje nije bio na mreži. Tako da je čekao pred kraj mjeseca i podnio zahtjev da mu se sa 29.2. napravi prijenos u drugu mrežu.
Ja sam također baš zatražio isključenje (trajno) broja kojeg nisam više mislio koristiti, prošle godine. Poslao zahtjev 29.6. da ugase broj sa 30.6. Napisao sam im da prema tom i tom čl. Zakona omoguće isključenje unutar 24h. Broj su mi suspendirali (samo onemogućili odlazne i dolazne usluge) i slali mi uredno račun za 7. i 8.mj. Zvao ih 2 puta pa su stornirali svaki od tih, te su tek u 9.mj. trajno isključili broj nakon 3. poziva.
Previše zahtjeva, premalo ljudi, šlampavost, lijenost ili nešto peto, ne znam, ali svakako glupost...