Ukoliko ubrzavate paket, a već ste postojeći korisnici, ja sam otkad su na tržištu, pripremite se na čekanje od kojih mjesec ipo, možda i dva. Ja sam 11.1 tražia O2 paket od 30 Mb, 12.1 potpisa ugovor, evo dana današnjega 29.2.2016. nemam pojma kad će doć.
Strašni su, služba za korisnike im nije 0, nego -13, ka i centar u Splitu koji mi je od kuće 200 metara. Nakon šta sam 7 puta zva, nisu ništa znali, ni telefonska služba, ni ovi na fejsu, govoreći da će zvat, da će me spojit s višim instancama, seru govna koja ne može niko pojist.
Niko pojma nema o svom poslu, uhljebi obični. Podrška im je efikasna isto koda sam zva gradski vodovod za istu stvar. Ne samo služba za korisnike, već i centar taj u Splitu. Otiša sam osobno u ured, pohvalia ih, reka u čemu je problem.
Ova je ka zvala nadležne livo desno, al nemože ih dobit, da će se javit tokom dana, najkasnije kroz jutro u ponediljak (danas, u petak sam bia). Opet ništa. Ja još govorim ''Nemojte mi govorit da će me iko zvat jer neće ka ni dosad, recite u čemu je stvar, pa u kojoj firmi vi radite?''. Oće oće, zvat će... Hahaha
Smiješno, stvarno smiješno.
Probat ću prekinit ugovor, čisto zato jer im 10 godina uredno plaćam račune, ispravljam njihove greške, itd. A oni nisu u stanju u misec ipo dana dat modem i pustit VDSL. Smećari. Lipo je ovako, 4 kompjutera i mobiteli na 10 Mb (pardon, 9.48 max na speedtestu

), al koga briga
Lakrdija obična.