Citiraj:
Autor Overclock_freak
Ja bi to reklamirao.. btw u hdtune jel pod health ima išta žuto ?
|
pa žuto mi je to polje gdje je Reallocated sector count. Ali piše status OK, i dolje skroz piše Health Status OK.
Disk nema bad sektora. Sve zeleno na HD Tune, i na quick test, a probao sam i sporiji način i sve je u redu s diskom.
Također WDov alat za testiranje kaže PASS za disk. Nemam nikakvih problema s njim, sve radi.
Morat ću pitat u servisu kakav je postupak s ovim, ali mislim da neću dobit novi disk dok mi ne prijeđe 140 ovaj broj, to su vjerujem rezervna mjesta koja se popunjavaju kako disk krepava, ako dobro čitam SMART podatke.
Za sad još uvijek na svim dijagnostičkim alatima piše da je disk u redu, samo izbacuje upozorenje. Pratiti ću disk, pa ako se počne vrijednost penjati nosim na reklamaciju, također ću kontaktirati servis pa ću vidjet što oni kažu na to.,
Samo velim nisam siguran dali sam ja to dobro shvatio, i dal je disk još u redu dok to ne prelazi 140. Jer podaci su mi dost bitni i neda mi se zezati s gubitcima i koruptiranim fajlovima pošto s diskom dosta radim i projekte spremam na njega.