View Single Post
Staro 09.03.2016., 10:19   #2018
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Jučer prve 3 partije s Coloradom (C hull, s tim da je treća bila i sa engine modom) i 7 skeljenih brodova (jedan Nagato). Citadelao sam i Nagata i Amagija. U sve 3 sam preživio. Sve zahvaljući iskustvu sa NM pa i savjetima ljubitelja američkih brodova (čitaj Thora). Dakle što se više po WOWs forumu pljuje neki brod - meni više paše haha..Uglavnom AA mu je odličan, oklop dobar i bočno ali odličan kad je nagnut... i sad ni ne trtam kad CV iz istog tiera pošalje avione...mažem ih za doručak. Taj brod je odličan i keepam ga i sad tandem Colorado-Amagi mi daje "diversity" i to u dva važna tiera. Sad čekam ruske CA da prebacim kapetana s Murmanska i kreće novi grind. Treba mi jedna CA za lov DDova (s radarom). S Amagijem standardno brisao CA koje uredno okreću bokove i Carolini skinuo 60% HPa...partija s Pepsi na granici ludila..idem napred uz support samo jednog BBa i riješim drugu Pepsi koja mi je skinula citadelu prije toga (revenge!)...uglavnom stalno sam im bio prst u oko i na kraju preživim s 10% HPa.....Murmansk standardno brišao DDove i palio BBove....šorao torpeda...brod je multifunkcionalna zver u svom tieru. Treba kapetana školovati za ruske CA.
Tvrdi je offline   Reply With Quote