View Single Post
Staro 08.03.2016., 22:39   #5205
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Branx Pregled postova
Ja eto nakon 6-7 godina vjernosti otkazao Amis i naručio H1 pred koji dan.
Nemaju nikakve pametne ponude da zadrže korisnike, imam mjesečno račune od 430kn sa praktički svim uslugama mogućim, a nude popust 50% 8 mjeseci na osnovnu cijenu 3u1 total pakeat, ostalo sve po regularnoj cijeni.

"Joj pa znate to je jedini promo-paket koji imamo, mi ne možemo mijenjati pakete". Nuff said.
Tako je i kod mene bilo kad me zvala agentica. Ja sam im lijepo rekao da smo u pravilu bili jako zadovoljni AMIS-om, ali da je Iskon ponudio slično 3u1, samo sa većim brzinama. Odgovor na to je bio sličan tvojemu i onda sam rekao jel ima netko tko može ponuditi isto što i Iskon.
Prvi radni dan nakon, ponuda stiže na mail, 30% niža od onoga što sad plaćamo 3u1, prva godina brzina na poklon (uzeo 60/20). I onda smo pristali na to - 240kn mjesečno, paket 3u1 sa dodatnim receiverom za TV i brzina 60/20 (sve za tih 240kn mjesečno). Nakon godine dana biramo brzinu ili nastavljamo sa 60/20 za 25kn više mjesečno i to smo prihvatili.

Samo sad čekati 20 dana mi se čini užasno puno, pogotovo jer mi je NAS kod mene i malo posao pati. Taj upload da je 10Mbps bi bilo vrhunski.