@ Flayer: da, tako je i meni bilo. Odigram partiju života sa Hatsuharuom riješim 4 DDa sa pol HP-a i samo stražnjom kupolom u zadnjim sekundama partije da bih tek onda upalio snimanje replaya. To je pouka svima - upalite odmah jer će se dogodit partija koju ćete htjet pogledat ponovno ili snimit za sva vremena.
Ček ček ... kupio si Mihajla Citedelovića?!
Citiraj:
Autor zgmmax
Citadele skidam sa Coloradom na Tirpitzu, cak sam citadelo i Carolinu
Tirpitza gadjam u predjelu kupola di su najslabiji, uglavnom sam skuzio da dosta skidas HPa ako gadjas taj dio na BBovima.
Mislim da cu ubost premium pa da izgrindam Carolinu jer mi je to zelja imat u luci, onda cu biti neodlucan koji brod ostavit dal Nem Mexico ili Colorada 
|
Ja sam se Coloradom mučio protiv Torpitza. Ali kad sam vozio Colorado nisam znao još za taj trik ispod prednjih kupola - većinom sam mu 4k skidao po salvi = drek. Ako mu ne možeš nać citadelu tamo gađaj. Salva po 12-15k zagarantirana. Tako je pao zadnji jučer kad me išao torpedirati. Ispalio je torpeda ali nije doživio njihov pogodak.
Neki dan na redditu vidio screenshot lika koji je sa fakin Yorckom uspio citadelirat Tirpitza. WTF...
Carolinu nije teško citadelirat ako joj je bok okrenut. Ima manji oklop od Colorada i veća je pa ju je lakše pogodit. S druge strane, Amagi je još mekaniji. Sve se na T8+ citadelira ako bok pokaže. I Yama.
Meni je Carolina bila šok kad sam je krenuo igrati. Drukčije se igra od Colorada pa budi spreman na to. Drukčiji raspored kupola, drukčija balistika granata i brod koji je jako dugačak za razliku od prethodna dva.