View Single Post
Staro 09.01.2003., 18:58   #1
e^truli
Registered User

Datum registracije: Jan 2003
Problem trebam pomoc

Stvar je ovakva Problem broj 1.

: Konfiguracija je: MB je asus a7v8x , athlon xp2000, 256 MB PC-333 DDR-2700 , GeForce Ti 84400 asus , hard je 5400 okretaja WD, Os je Win ME ,driveri za agp su 31.40 ,refresh monitora je 85 . e sad problem . Javlja se u Unreal Tournament-u recimo kad stavim v-sinc na true (po defaultu je false) fps-skoci sa defaultnih 85 na 250 i recimo kad se hoda po hodniku ravno fps skace jos vise te bude oko 500 ( sto je naravno samo prividna vrijednost ) te se igra sad duplo ubrza i naravno vise sve to nije igrivo , medutim ako ne stavim v-sinc na true igra ostaje na svojih def 85 fps ali se onda javlja mali lag na kontroli misa sto ne postoji sa ukljucenim v-sincom na true te takoder se gubi dost na igrivosti . E sad prije sam imao mx 400 i takoder mi je bio ukljucen v-sinc na true ali ovaj problem nije postojao takoder ne postoji ako stavim mx 400 ili neku slabiju karticu na ovu konfu . molio bih pomoc ako netko zna rijesenje moje misterije .

Problem broj 2
:konfiguracija je MB je iwill KK266plus , 256 sd ram , GeForce GTS 32 rama , Athlon xp 1700 , disk 5400 okretaja WD , Os je win 98 , agp driver je 31.40 refresh monitora je 85 , ovdje mi se problem javlja recimo da Unreal Tournamentu imam isti problem sa rastom fps iliti naglim ubrzavanjem igre medutim ovdje se takode javlja problem zatrzavanja textura pogotovo u quake3 , kad polako micem mis s lijeva udesno onda se texture ne ocitavaju glatko neko kao da se vuku odnosno zatrzavaju . takoder bih molio odgovor na ova dva moja pitanja .

Hvala unaprijed !!!